Iedereen kan iemand helpen

Iedereen kan iemand helpen

Dat doen ook wij bij VRF Advocaten!
We verlenen onze diensten door het gehele land en ook daarbuiten. Onze roots liggen echter in Oisterwijk; de parel in het groen. En een parel is het, een prachtige gemeente waar ondernemerschap, eigenzinnigheid en daadkracht de boventoon voeren. Precies datgene wat bij ons past.

De parel kent echter ook een andere zijde. Ook de Oisterwijkse gemeenschap kent vele kwetsbaren. Mensen die eenzaam zijn, leven in armoede of weten niet hoe ze de weg moeten vinden.

Het Sociaal Huis Oisterwijk verbindt ondernemers, maatschappelijke organisaties en kwetsbaren in Oisterwijk om zo een ‘samen redzame’ gemeenschap te creëren. Dit zo onafhankelijk als mogelijk van de overheid. Het Sociaal Huis Oisterwijk herkent kwetsbaren en biedt hen een steun in de rug om een betekenisvol leven te kunnen leiden en zelf ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Meedoen dus. Dit door leuke en inspirerende activiteiten te organiseren. Ik doe iets voor jou, als je ook iets doet voor een ander. Dat staat voorop. Anderen helpen met wat jij (wel) kan. Zeker in tijden als deze is het belangrijk naar elkaar om te kijken.

Wij ondersteunen dit van ganse harte. Niet alleen met de handen uit de mouwen, maar ook door een financiële bijdrage te leveren. Zeker nu het Sociaal Huis Oisterwijk niet leeft van subsidies, hebben ook zij een steuntje in de rug hard nodig.

Vandaar dat wij trotse ‘vriend’ zijn van het Sociaal Huis Oisterwijk, ook dit en komend jaar!

Nieuwsgierig naar deze fantastische stichting? Kijk eens op de website van het sociaal huis

Nog meer nieuws

Iedereen kan iemand helpen

Dat doen ook wij bij VRF Advocaten!We verlenen onze diensten door het gehele land en ook daarbuiten. Onze roots liggen echter in Oisterwijk; de parel in het groen. En een parel is het, een prachtige gemeente waar ondernemerschap, eigenzinnigheid en daadkracht de boventoon voeren. Precies datgene wat bij ons past.De parel kent echter ook een…

Ho Ho Ho!

Diversiteit van talenten en vermogens bepaalt ons welzijn, succes en resultaat. Laten we van diversiteit – ook door verschillende werknemers en contractvormen – een succes maken in 2022. En de onderlinge verschillen vieren. Fijne feestdagen en een waanzinnig inclusief 2022 toegewenst!   A diversity of talents and abilities determine our well-being, success and result. Let’s…

VRF werkte mee aan totstandkoming van payroll bedrijfs-cao.

Wij zijn vereerd dat wij een bijdrage mochten leveren aan de totstandkoming van een payroll bedrijfs-cao! Sander van Riel en Stephanie van Kuijk hebben dit traject vanuit VRF Advocaten mogen begeleiden.Connexie en LBV zijn van mening dat met dit akkoord een duurzame basis is gelegd waarop ondernemers door Connexie ontzorgd kunnen blijven worden, terwijl werknemers…

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om de juridische stand van zaken ten aanzien van flexarbeid?