Events

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

De VRF Academy regelt op maat gemaakte events zoals workshops, lezingen, seminars, webinars en masterclasses. Door te investeren in kennis investeer je in je onderneming, je medewerkers en jezelf. Wij organiseren regelmatig events, vaak in de vorm van webinars, voor onze cliënten en soms met andere stakeholders over actualiteiten in de flexmarkt. Meld je aan voor een event, bekijk deze terug of boek ons als spreker.

15 Oktober 2024

FLEXFORWARD EVENT 2024

Georganiseerd door Flexmarkt.

Tijdens dit ‘how-to’ ingestoken event krijg je niet alleen aangereikt WAAR je mee aan de slag moet, maar vooral ook HOE je dit doet.

De volgende dag kun je er meteen mee aan de slag. Zo ben je de concurrentie minstens een stap voor. Hendarin Mouselli is een van de sprekers op dit event. 

Sprekers

De VRF Academy biedt ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als sprekers op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flex-specialisten gezien. Zij hebben een innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

14 t/m 18 oktober

SEU Webinar kennisweek

De SEU organiseert ook on 2024 een week vol met interessante webinars voor uitzend- en backofficeprofessionals. VRF advocaten verzorgt een tweetal webinars.

Hendarin geeft een webinar over de informatie- en spreekplicht van de aspirant-uitzendkracht.

Inge geeft een webinar over privacy en AI.

Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn om op de hoogte gebracht te worden zodra de data en tijdstippen bekend zijn.

1 oktober 2024

infoRMATIEVE WEBINAR

Op dinsdag 1 oktober van 16.00 tot 17.00 uur verzorgt VRF advocaten een webinar over belangrijke ontwikkelingen in het arbeidsrecht; waaronder over de Wtta en de inzet van zzp’ers. Als je deelneemt aan het webinar ontvang je ook een digitale versie van het CLAIRE magazine. Meld je nu aan!

22 mei 2024

up to flex update

Up To Flex is een regelmatig terugkomend event, georganiseerd door Pay for People, waarbij intermediairs geïnformeerd worden over ontwikkelingen binnen de Flexbranche. Op 22 mei sprak Sander van Riel (VRF Advocaten) over de veranderende wet- en regelgeving die op korte termijn een behoorlijke impact gaat hebben op de flexbranche. O.a. de WTTA ( Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten) kwam aan bod; een inleenverbod voor alle intermediairs die niet officieel zijn toegelaten tot de markt.

17 april 2024

GroentenFruit Huis congres

Op 17 april spreekt Hendarin Mouselli op het jaarlijkse Groentenfruit huis congres haar bijdrage zal op het sociale vlak liggen. Ze spreek over de gevolgen van het Waadi-toelatingsstelsel voor als inlener van flexkrachten.

LET OP | Het congres is uitsluitend toegankelijk voor leden van GroentenFruit Huis.

4 april 2024

AI & Recruitment congres :

AI in recruitment – (geen) goede match!

Onder leiding van specialisten en thought leaders binnen het AI & Recruitment domein kijkt werf-en naar best practices, doe je inspiratie op en bekijken we demo’s van toonaangevende en revolutionaire tools en oplossingen. Het is onmisbaar dat AI al zichtbaar is in verschillende vormen binnen recruitment, zoals het schrijven van vacatureteksten, matching en sourcing. Maar hoe ziet een strategische aanpak eruit? Hoe win je met behulp van AI, naast alle productiviteitstools. Of is AL, LLM en ChatCPT de zoveelste hype?

Inge Brattinga spreekt tijdens dit congres over AI in recruitment. Leer meer over AI op 4 april van de belangrijkste recruitmentvernieuwers en -experts

13 november 2023

webinar: ‘INTEGRITEIT EN ONGEWENST GEDRAG: WAT MOET JE DOEN?’

Op 13 november 2023 verzorgden wij het webinar ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’, bekijk dit webinar nu terug!

We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht.

In één uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid deze nieuwe wetgeving. Dit webinar duurt 70 minuten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details