Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Nu verkrijgbaar: Claire Magazine 6de editie – Q2 2024

De zesde editie van Claire Magazine is nu verkrijgbaar!

Een exclusieve uitgave uit de keuken van VRF én haar partners om je elk kwartaal weer te informeren en inspireren. De zon gaat krachtiger schijnen en ook Claire heeft (met de vlam in de pijp) weer fantastische artikelen voor je klaarstaan.

Een bomvol magazine met Power. We luiden dan ook met veel energie de lancering van de zesde editie van Claire Magazine in!

Wij beloven je weer te inspireren en informeren met nieuwe ontwikkelingen uit de rechtspraak, nieuwtjes, handige tips en scherpzinnige columns.

En we hebben een primeur. Vanaf editie zes geven wij je graag een kijkje in de keuken van een van onze Michelinster waardige cliënten. Nieuwsgierig wie dit is?

Bestel editie 6 van Claire Magazine en ontvang naast de online versie ook een drukexemplaar. Bestel het magazine voor slechts € 6,95,- incl. btw op clairecontractcheck.com

Abonneer je dan nu en ontvang je ieder kwartaal als één van de eersten de nieuwste editie van Claire Magazine.

Kijk jij al uit naar al deze nieuwe inzichten en heb je zin gekregen om het magazine te lezen? Bestel dan nu editie 6. Je ontvangt naast de online versie ook een gedrukt exemplaar. 

De volgende editie verschijnt in het derde kwartaal van 2024. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg een seintje als het magazine er is.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details