Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Up To Flex Update

Sander van Riel te gast bij Pay for People

up to flex update – 22 mei in geldrop

Up to Flex is een evenement voor intermediairs die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen binnen de uitzendbranche. Deze updates worden georganiseerd door Pay for People. Sander van Riel was dit maal te gast bij Up to Flex.

Op 22 mei was Sander van Riel te gast bij Up to Flex om te spreken over de veranderende wet- en regelgeving die op korte termijn een behoorlijke impact gaat hebben op de flexbranche.

Onder andere de Wtta ( Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten) kwam aan bod. Een inleenverbod voor alle intermediairs die niet officieel zijn toegelaten tot de markt. Een impactvolle wijziging die door Sander op een informatieve wijze is overgebracht aan de deelnemers. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wil jij Sander van Riel ook eens uitnodigen om te spreken op een event over actuele onderwerpen? Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je. Ook een verdieping op een specifiek onderwerp als de Wtta behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over de up to flex events? Bekijk hier de speciale Up to Flex pagina van Pay for People.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details