Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Podcast Grensverleggend in flex – Een praktische kijk op flexrecht.

Hendarin Mouselli te gast bij podcast.

Grensverleggend in Flex is een podcast voor en door ondernemers in flex van Plan4Flex en e-Wings ICT en Hendarin was ditmaal te gast tijdens de podcast. Hier mocht zij praten over de dynamische wereld binnen flex ondernemerschap en VRF advocaten.

“If you do half movements in a gym, your whole life will be a half movement”.

Een gesprek over kansen zien als ondernemer, je ergens in vastbijten en je kwetsbaar opstellen. Advocate Hendarin Mouselli is gespecialiseerd in flexrecht, een specialisatie van het arbeidsrecht die hard nodig is, want “je hebt ieder jaar wel een nieuwe wet”.

Ze vertelt over de enorme impact en reikwijdte van de aankomende Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Wtta). Ook zet ze vraagtekens bij het effect, de regeldruk en handhaving hiervan.

Positief

Ook vragen Hendarin, Egbert en Dréann zich af: waar is het positieve gezicht van de sector? Want die mooie verhalen, zien zij zeker bij hun klanten. “Geef dat goede werkgeverschap ook een gezicht!”

Als medeoprichter van VRF Advocaten is Hendarin helemaal thuis in de wereld van flexibele arbeid. Ze luistert, volgt en bedenkt elke mogelijk route naar juridische oplossingen. Die zet ze in voor haar cliënten, stuk voor stuk ondernemingen die actief zijn in flexwerk.

Bekijk en beluister hier de podcast met Hendarin:

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details