Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Nu verkrijgbaar: Claire Magazine 5de editie – Q1 2024

De vijfde editie van Claire Magazine is nu verkrijgbaar, ditmaal met een muzikale noot. We staan onder andere stil bij nieuwe manieren waarop contracten worden aangeboden. Maar ook bij gefixeerde schadevergoedingen, AI en de Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Wtta).

En we hebben een primeur. Dit alles kun je op je in laten werken onder het genot van Claire’s eerste playlist op spotify! Met nummers die passen bij het artikel.

In het magazine vindt je een heuse duo column van Annabelle Hagoort (Acture) een Hendarin Mouselli over het eigenrisicodragerschap en het arbeidsongeschiktheidsstelsel.

Wij beloven je weer te inspireren en informeren met nieuwe ontwikkelingen uit de rechtspraak, nieuwtjes, handige tips en scherpzinnige columns.

Bestel editie 5 van Claire Magazine en ontvang naast de online versie ook een drukexemplaar. Bestel het magazine voor slechts € 6,95,- incl. btw op clairecontractcheck.com

Abonneer je dan nu en ontvang je ieder kwartaal als één van de eersten de nieuwste editie van Claire Magazine.

Kijk jij al uit naar al deze nieuwe inzichten en heb je zin gekregen om het magazine te lezen? Bestel dan nu editie 5. Je ontvangt naast de online versie ook een gedrukt exemplaar. 

De volgende editie verschijnt in het tweede kwartaal van 2024. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg een seintje als het magazine er is.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details