Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Kerstklokken

Op kerstavond en eerste kerstdag luiden de kerken de kerkklokken. Mensen worden hiermee opgeroepen om naar de kerkdienst te komen. Heb je de klok ook horen luiden, maar weet je niet meer waar de klepel hangt? Lees dan snel verder.

Wist je bijvoorbeeld dat alle werkgevers, en dus ook flexwerkgevers, onder de werkingssfeer van de Wet bescherming klokkenluiders (Wbk) vallen? En dat je mogelijk moet beschikken over een interne meldprocedure in het geval van het vermoeden van een misstand? Niet zeker hoe het precies zit? Lees dan de column van collega Hendarin Mouselli op Flexmarkt waarin zij uitlegt waar deze wet over gaat en wat je moet doen om aan deze wet te voldoen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details