Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Fijne feestdagen!

De week voor kerstmis. Traditiegetrouw tijd voor onze kerstgroet. Dit jaar geïnspireerd door Mad men.

In de jaren zestig van de vorige eeuw rookte men in kantoorgebouwen, op de door de bedrijven gemaakte advertenties waren sigaretten zichtbaar en het tikken van typemachines vulde de kantoorruimtes. Tegenwoordig is roken op het werk verboden, advertenties hebben een groen randje en het enige wat de kantoorruimtes vult is de ongekende stilte van de smartphones. Verandering is niet per definitie goed of slecht. Het is er gewoon. Wat onveranderd is gebleven, is dat het de kleine dingen zijn die het verschil maken en het succes van je bedrijf bepalen. Maak 2024 simpel, maar wel veelzeggend. Fijne feestdagen!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details