Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Nu verkrijgbaar: Claire Magazine editie 4

De vierde editie van Claire Magazine is nu verkrijgbaar en heeft een feestelijk thema waarin we terugkijken op een bewogen jaar en vooruitkijken naar nieuw jaar waarin (flex)ondernemers veel te wachten staat. Wij beloven je weer te inspireren en informeren met nieuwe ontwikkelingen uit de rechtspraak, nieuwtjes, handige tips en scherpzinnige columns. Wij verwelkomen een nieuwe partner van Claire Magazine: Bureau Cicero! Patrick Tom, directeur van Bureau Cicero, vertelt je hoe het SNA-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid de sleutel vormt tot toelating in het toelatingsstelsel voor uitleenbedrijven.

Wil jij weten wat je als werkgever kunt doen wanneer je werknemer ziek wordt tijdens een vakantie in het buitenland? Of wat pre-mediation voor je kan betekenen?

Bestel dan editie 4 van Claire Magazine en ontvang naast de online versie ook een drukexemplaar. Bestel het magazine voor slechts € 6,95,- incl. btw op clairecontractcheck.com.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details