Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Webinar terugkijken: ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

Hendarin Mouselli en Sander van Riel kijken terug op een zeer geslaagd webinar dat plaatsvond op maandag 13 november 2023 in ons kantoor in hartje Oisterwijk. Het onderwerp: ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’.

Bekijk nu dit webinar terug! We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht.

Wil jij het webinar alsnog bekijken? Bestel dan nu de terugkijklink van het webinar en ga helemaal voorbereid op 2024 het nieuwe jaar in! Ga naar deze link om de terugkijklink te bestellen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details