Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

HEET VAN DE NAALD: WETSVOORSTEL ‘WET TOELATING TERBESCHIKKINGSTELLING VAN ARBEIDSKRACHTEN’ INGEDIEND.

Deze week is het wetsvoorstel ‘Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten’ (Wtta) ingediend bij de Tweede Kamer. Naar aanleiding van het advies van de Raad van State vervangt dit wetsvoorstel het eerder voorgestelde certificeringsstelsel. Uitleners mogen vanaf 2026 alleen arbeidskrachten ter beschikking stellen als zij daartoe door de Minister van SZW zijn toegelaten. Inleners mogen dan alleen nog maar inhuren van uitleners die voldoen aan de nieuwe toelatingsplicht. Houd deze link in de gaten voor verdere updates hierover.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details