Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?

De kranten staan er vol mee: ongewenst gedrag en integriteitskwesties op de werkvloer zijn een hot topic. Het raakt het hart van je onderneming. Hoe ga je daar als werkgever mee om? Aan welke nieuwe regels moet je op de korte termijn voldoen als het gaat om integriteit en ongewenst gedrag? Hoe meer gedragsregels, des te integerder je werknemers worden, toch? Of moet je de oplossing juist in een andere hoek zoeken?

Op maandag 13 november a.s. van 16.00-17.00 uur verzorgen wij het webinarIntegriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’. We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen over integriteit en ongewenst gedrag. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht. In één uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid op 2024!

Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk. De terugkijklink is binnenkort beschikbaar op clairecontractcheck.com.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details