Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Out now: Claire Magazine editie 3

Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe editie van ๐‚๐ฅ๐š๐ข๐ซ๐ž ๐Œ๐š๐ ๐š๐ณ๐ข๐ง๐ž en vandaag presenteren wij het eindresultaat met trots aan jullie! Deze editie staat volledig in het teken van Barbie want de hysterie rondom de gelijknamige film past goed in het rijtje van de recente hysterische ontwikkelingen in de politiek en in het arbeidsrecht. Wij beloven je weer te inspireren en informeren met nieuwe ontwikkelingen uit de rechtspraak, nieuwtjes, handige tips en scherpzinnige columns waaronder een nieuwe duo-column door Annabelle Hagoort van Acture en collega Hendarin Mouselli over goed werkgeverschap en het arbobeleid bij de inzet van flexibele medewerkers en hoe dat zit in driehoeksverhoudingen.

Wil jij weten waar een werknemer recht op heeft bij overuren? Waar je op moet letten bij het maken van afspraken over het all-in loon? Of hoe je voorkomt dat ‘de vuile was buiten gehangen wordt’?

Bestel dan editie 3 van Claire Magazine en ontvang naast de online versie ook een drukexemplaar.  Bestel het magazine voor slechts โ‚ฌ 6,95,- incl. btw op clairecontractcheck.com.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details