Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Seminar ChatGPT en Recruitment: De toekomst van talent acquisition

Ben jij op zoek naar een manier om jouw recruitmentgame naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer tijd besparen, efficiency verhogen en beter voorbereid zijn op de toekomst van het recruitmentvak?

Dan is het seminar “๐‚๐ก๐š๐ญ๐†๐๐“ ๐ž๐ง ๐‘๐ž๐œ๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ – ๐๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ ๐š๐œ๐ช๐ฎ๐ข๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง” op 31 augustus 2023 iets voor jou! Collega Inge Brattinga neemt je in vogelvlucht mee in het juridisch kader van AI en privacy. Martijn Hemminga, Marijn Markus, Geert-Jan Waasdorp en Inge Brattinga bereiden jou voor op de revolutie in de recruitmentwereld en laten jou ontdekken hoe je meer wervingssucces kunt behalen met kunstmatige intelligentie.

Koop nu een ticket (laatste tickets!) op de website van Werf& en meld je aan voor dit event.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details