Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Webinar terugkijken: VRF Inside De Uitzendzomer

Hendarin Mouselli, Sander van Riel en Han Hendriks kijken terug op een zeer geslaagd webinar gisteren op het prachtige kasteel Waardenburg, de locatie van de Academie voor de Rechtspraktijk. Een van de onderwerpen van het webinar was het non-concurrentie- en relatiebeding. Wat kun je nu al doen in aanloop naar de plannen van Minister Van Gennip over non-concurrentiebedingen? Ook bespraken zij de rol van de formeel en materieel werkgever in het kader van de plannen om het aanstellen van een vertrouwenspersoon verplicht te stellen. Wil jij het webinar alsnog bekijken en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het flex- en arbeidsrecht? Bestel dan nu de terugkijklink van het webinar en ga vol inspiratie je zomer in! Bekijk deze link om de terugkijklink te bestellen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details