Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Claire Magazine editie 2 is nu online

De tweede editie van Claire Magazine is nu online! Editie 2 staat weer boordevol ontwikkelingen uit de rechtspraak, nieuwtjes en handige tips waaronder een modelbepaling over de wettelijke informatieverplichting die je kunt opnemen in je arbeidsovereenkomsten. Sander van Riel vertelt in zijn column wat de slagingskans van mediation is. De rubriek Vers van de Pers gaat deze keer in op wat de nawerkingsregeling uit de Ziektewet inhoudt en waar je op moet letten. In de Feature Story kijken we halsreikend uit naar een uitspraak de Hoge Raad over het loonkostenvoordeel bij overgang van onderneming waar werkgevers ook met terugwerkende kracht mogelijk een extra slaatje uit kunnen slaan. En de rubriek Arbeidsrechtelijk geneuzel gaat deze editie in op ‘hot topic’ zzp’ers. Hierin wordt de vraag beantwoord hoe je kunt voorkomen dat aan een zzp’er die achteraf een werknemer blijkt te zijn, loon en overige arbeidsvoorwaarden moet betalen.

Ben je nieuwsgierig? Dit en meer in editie 2 van Claire Magazine! Bestel het magazine voor slechts € 6,95,- incl. btw op clairecontractcheck.com.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details