Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Rijd jij als recruiter bewust door het oranje licht?

‘With great power comes great responsibility’

Een bekend gezegde dat volgens collega Han Hendriks past bij het vak dat recruiters uitoefenen. Zoals ontslag een ingrijpende gebeurtenis is, is een nieuwe baan dat natuurlijk ook! Als recruiter heb je daarin een cruciale rol en daarmee ook een grote verantwoordelijkheid. Hoe dien je daarmee om te gaan?

Onlangs verscheen het artikel: ‘De recruitercode gekraakt, deel 3: Rijd je bewust door het oranje licht?’ op de website van Werf&! Met daarin een interview met Koen Roozen, Debby Kolk en collega Han Hendriks. Wat zegt de Recruitercode over wet- en regelgeving? Wat moet je daarvan weten als recruiter? Welke parallellen bestaan er tussen de Recruitercode en de NVP Sollicitatiecode? Deze vragen komen allen voorbij. Lees het artikel hier.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details