Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Trots op onze nieuwe sculptuur

Wauw, wat een mooie aanwinst voor ons kantoor! Met trots presenteren wij ‘Hold on to each other’. De sculptuur beeldt onze kernwaarden perfect uit: DAADKRACHTIG – ONVOORWAARDELIJK – ECHT.
 
Vele malen dank voor deze prachtige bronzen life size sculptuur, gemaakt door beeldhouwend kunstenaar Okke Weerstand. ‘Twee onderarmen in brons, waarbij de handen elkaars onderarm daadkrachtig vastpakken en waaruit de onvoorwaardelijkheid blijkt. Dat mocht één van beide verslappen of de grip verliezen, de ander hem toch vast kan blijven houden. Juist dan blijkt ook de echtheid, door op de zwakke momenten van de ander, er te zijn en te (onder)steunen, net zoals vrienden en familieleden dat doen.’ De sokkel van hout waarop de sculptuur staat is van massief hout gemaakt. Ruw en onvolmaakt. Dat verwijst naar hoe onvolmaakt je zaak ook is, wij laat je nooit vallen.
 
Want als je met ons in zee gaat, worden we eigen. Net als vrienden en familie, staan we altijd voor je klaar. Waar, wanneer en net zo lang als nodig is.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details