Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Claire Magazine is nu online

De eerste editie van Claire Magazine is nu online! Claire Magazine informeert jou elk kwartaal op eigenzinnige wijze over de laatste ontwikkelingen in het flex- en arbeidsrecht. Hét online tijdschrift voor en over flexwerk vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief. Exclusieve content uit onze eigen keuken met onder andere de rubrieken Vers van de pers, Feature story, Newsflash, Arbeidsrechtelijk geneuzel, Business mediator en Tips & tricks. Ter viering van deze lancering bieden wij de eerste editie kosteloos aan. Benieuwd naar een nieuwe kijk op het certificeringsstelsel en/of de Deliveroo uitspraak van de Hoge Raad? Wil je weten wat naar onze mening het muizengaatje is naar aanleiding van de recente uitspraak over het uitzendbeding bij ziekte? Bestel het magazine dan nu gratis op clairecontractcheck.com.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details