Nieuws

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Iedereen kan iemand helpen

Dat doen ook wij bij VRF Advocaten! We verlenen onze diensten door het gehele land en ook daarbuiten. Onze roots liggen echter in Oisterwijk; de parel in het groen. En een parel is het, een prachtige gemeente waar ondernemerschap, eigenzinnigheid en daadkracht de boventoon voeren. Precies datgene wat bij ons past.

De parel kent echter ook een andere zijde. Ook de Oisterwijkse gemeenschap kent vele kwetsbaren. Mensen die eenzaam zijn, leven in armoede of weten niet hoe ze de weg moeten vinden.

Het Sociaal Huis Oisterwijk verbindt ondernemers, maatschappelijke organisaties en kwetsbaren in Oisterwijk om zo een ‘samen redzame’ gemeenschap te creëren. Dit zo onafhankelijk als mogelijk van de overheid. Het Sociaal Huis Oisterwijk herkent kwetsbaren en biedt hen een steun in de rug om een betekenisvol leven te kunnen leiden en zelf ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Meedoen dus. Dit door leuke en inspirerende activiteiten te organiseren. Ik doe iets voor jou, als je ook iets doet voor een ander. Dat staat voorop. Anderen helpen met wat jij (wel) kan. Zeker in tijden als deze is het belangrijk naar elkaar om te kijken.

Wij ondersteunen dit van ganse harte. Niet alleen met de handen uit de mouwen, maar ook door een financiële bijdrage te leveren. Zeker nu het Sociaal Huis Oisterwijk niet leeft van subsidies, hebben ook zij een steuntje in de rug hard nodig.

Vandaar dat wij trotse ‘vriend’ zijn van het Sociaal Huis Oisterwijk, ook dit en komend jaar!

Nieuwsgierig naar deze fantastische stichting? Kijk eens op de website van het sociaal huis

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details