Onze specialisten

 VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Inge Brattinga

SENIOR ASSOCIATE

SPECIALISME: privacy (CIPP/E en CIPM gecertificeerd), juridisch-strategisch advies en contracten.

Strategisch adviseur met sterke juridische kennis.

Inge is de ‘linking pin’ tussen ondernemerschap en recht. Dankzij jarenlange ervaring als jurist binnen een concern heeft ze een groot gevoel voor bedrijfsbelang. Ze kan risico’s inschatten en meedenken met contactpersonen in uiteenlopende functies. 

“Je spreekt pas ondernemerstaal als je organisaties van binnen kent.”

Samen met cliënten oplossingen bedenken, dan is Inge op haar best. Voors en tegens afwegen op het snijvlak van strategie en juridische implicaties. Altijd met een praktisch haakje. Elk advies moet uitvoerbaar zijn. Bijvoorbeeld hoe je je organisatie inricht binnen alle regelgeving en de AVG. Want juist als privacy-specialist is ze helemaal van deze tijd.

“Voor scherp advies moet je bij VRF Advocaten zijn. Als het om flexwerk gaat, maar ook voor de strategisch/juridische onderbouwing van beleidsbeslissingen.”

’Delen’ is haar tweede natuur. Inge deelt haar kennis met cliënten en hun medewerkers. Ze geeft privacy-  en arbeidsrechtelijke trainingen, organiseert bijeenkomsten en geeft presentaties. Zo bouwt ze aan de duurzame relatie met cliënten, die haar vanzelfsprekend om advies vragen.