VACATURE JURIDISCH SECRETARESSE

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

TER UITBREIDING VAN ONS TEAM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU ALS

JURIDISCH SECRETARESSE (man/vrouw/non-binair)

Locatie: Oisterwijk
Uren: 24-32 uur per week
Carrièreniveau: 2-5 jaar ervaring

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een boutique advocatenkantoor, gevestigd in het hart van Oisterwijk. Met een team van zeven toppers staan wij ondernemers in de flexmarkt actief bij.

We zijn onszelf: “What you see, is what you get”. We staan voor no nonsens en praktisch handelen. Bereikbaar zijn voor cliënten is ‘een must’. We ‘vechten’ als dat nodig is, tonen lef en we werken duurzaam samen met cliënten en investeren daarin. Dit alles doen we met passie, humor en natuurlijk een Brabantse inslag. Onze kernwaarden zijn: echt, daadkrachtig en onvoorwaardelijk.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse.

WAT GA JE DOEN?
Als juridisch secretaresse werk je samen met de advocaten en juristen van ons kantoor. Je ondersteunt hen bij de dagelijkse (juridische) werkzaamheden. Dit kan van alles zijn: van gasten ontvangen op kantoor, cliënten te woord staan, het beheren van agenda’s, stukken nakijken, het indienen van processtukken, etc. Je houdt het overzicht, je organiseert en je controleert. Daarnaast ondersteun je in de kantoororganisatie. Denk hierbij aan evenementen van kantoor, uitingen via sociale media en het regelen van praktische zaken voor kantoor.

Wij starten de week op maandag met een kantooroverleg, waaraan je actief deelneemt. Daarna ga je aan de slag met de werkzaamheden die er liggen. Je hebt een overleg met de advocaten die je ondersteunt zodat je weet wat er speelt. Wanneer er post is moet die opgehaald worden. Gaat de telefoon dan sta je de cliënt te woord. Kortom, je bent een verbindende factor voor cliënten, relaties en collega’s. Daarbij staan wij voor een uitzonderlijk niveau van klantgerichtheid en service. Een dag bij ons is nooit hetzelfde en daarom ben je flexibel.

WAT NEEM JE MEE?

Als juridisch secretaresse bij VRF Advocaten:

  • zit het ondersteunen van anderen in je bloed;
  • ben je bevlogen;
  • voel je goed aan wat collega’s nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren;
  • heb je humor en ben je gastvrij;
  • neem je initiatieven voor verbetering van processen;
  • schroom je niet om zaken op te pakken en te regelen;
  • neem je je verantwoordelijkheid.  

Je hebt enkele jaren ervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor of andere juridische dienstverlener. Je hebt uitstekende kennis van Office en de Nederlandse taal. Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een uitdagende baan in een gezellig, jong team, waarin we open en direct met elkaar communiceren. Als team staan we voor elkaar in. We besteden tijd en aandacht aan de samenwerking. En natuurlijk moet er tijd zijn voor gezelligheid en lachen met elkaar. Dit gebeurt ook tijdens de dagelijkse gezamenlijke lunch en bij de vrijdagmiddagborrel. In de ‘Parel in het Groen’ is het goed toeven.

Je kunt leren en ontwikkelen. We bieden mogelijkheden voor het volgen van opleidingen of cursussen en je krijgt ook persoonlijke ontwikkeltijd die je zelf mag invullen.

Uiteraard krijg je ook een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan een goede pensioenregeling (die wij volledig betalen) en kun je meedoen aan onze spaarregeling. Elk jaar krijg je een budget voor een donatie aan een goed doel. 

BEN JE NIEUWSGIERIG? WIJ OOK!

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Sander van Riel, partner en advocaat (06 46 38 57 06 – sander@vrfadvocaten.nl).

Voor vragen over de procedure neem je contact op met Marieke Beukers, officemanager (06 34 23 33 99 – marieke@vrfadvocaten.nl)


SOLLICITATIEPROCEDURE
Je sollicitatie kun je indienen door per e-mail je motivatiebrief en CV te mailen naar: Marieke Beukers, officemanager, marieke@vrfadvocaten.nl.

WIJ HEBBEN GEEN INTERESSE IN ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE.

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details