Webinars

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Wij organiseren regelmatig events, vaak in de vorm van webinars, voor onze cliënten en soms met andere stakeholders over actualiteiten in de flexmarkt. Meld je aan voor een event, bekijk deze terug of boek ons als spreker.

Live webinar: actualiteiten arbeids- en flexrecht vanuit hermitage amsterdam

Donderdag 10 november 2022 – 15.00–16.00.

Op donderdag 10 november 2022 van 15.00 tot 16.00 uur verzorgden wij een live webinar vanuit de Regentenkamer van de Hermitage Amsterdam. De terugkijklink van dit webinar is nu beschikbaar. In een uur tijd praten Hendarin Mouselli en Sander van Riel van VRF Advocaten je via de digitale weg bij over de ontwikkelingen in het arbeids- en flexrecht en brengen zij jou op de hoogte van de meest recente en interessante rechterlijke uitspraken op dit gebied. Zoals je van ons gewend bent: heet van de naald, scherp en denkend vanuit wat wél kan.

Sprekers

De VRF Academy biedt ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als sprekers op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flex-specialisten gezien. Zij hebben een innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details