EVEnTS in kennis

 VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

VRF Advocaten organiseert events om met haar cliënten en stakeholders in gesprek te gaan over de actualiteit op de flexmarkt. Meld je hier aan.

Webinar (LIVE) De vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn!

Op 10 december 2019 ging VRF Advocaten in discussie met een aantal gasten over de laatste stand van de Wab in de flexmarkt.

Sprekers

De VRF Academy biedt ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als sprekers op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flex-specialisten gezien. Ze hebben een innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

Events uit recent verleden

Seminar Wab, de Wab-dilemma’s

Dat de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) is aangenomen, hebben wij u inmiddels laten weten. De adequate pensioenregeling onder payrolling is uitgesteld tot 1 januari 2021. De rest is per 1 januari 2020 een feit.De vraag is echter hoe nu verder?Wanneer is er sprake van een payrollovereenkomst? Wat is het verschil tussen een payrollovereenkomst in […]

Wab webinar terugkijken

Tijdens het ‘Wab webinar’ op 21 mei 2019 zijn wij in gesprek gegaan met Piet Meij van de NBBU en Bob Weghorst van Payroll Timing/Persoonality over de behandeling van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in de Eerste Kamer. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk vragen beantwoord van onze kijkers. Een interactief programma waarin veel inhoudelijke onderwerpen zijn besproken. Voor iedereen die […]

Seminar Wet arbeidsmarkt in balans

VRF Advocaten, ARTRA en FlexKnowledge hebben samen hun krachten gebundeld en organiseren in april 2019 op zes verschillende dagen een seminar over de gevolgen van het wetsvoorstel arbeidsmarkt in balans (Wab) voor de flexbranche. Deze “Wabzinnige” middag mag je absoluut niet missen! Meer info of aanmelden, check dan deze link.