Onze specialisten

 VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.

Maud van de Pauvort

OPERATIONAL MANAGER

SPECIALISME: alles wat niet-juridisch is, van lunch tot marketingcommunicatie.

“Onze eigenzinnige inkleuring van het speelveld.”

“Bij ons voel je direct dat de cliënt centraal staat. Alles staat en valt met een goede relatie, bij voorkeur gericht op de lange termijn. Ik voel me daar de spil in. Het is mijn grootste doel om te zorgen dat onze specialisten zich voor 100% op de zaak van de cliënt kunnen richten.

“Wij zijn een ‘boutique’ kantoor. Daarin moet alles kloppen, passen, matchen.“

Als boutique advocatenkantoor tref je bij ons echt een specialisatie aan, dat niet duurder, maar wel beter is. Zo een specialisme vraagt aandacht tot en met het laatste detail. Ik voel me daar helemaal in thuis. Ik overzie veel, kijk en luister goed en reageer snel op ontwikkelingen.

Trots ben ik vooral op twee dingen. Allereerst dat een klein kantoor door heel bevlogen te zijn erg veel heeft bereikt. We bestaan pas sinds 2015 en zijn nu al toonaangevend als het om flex gaat. Ten tweede het team zelf. We hebben veel gemeenschappelijk, maar ieder voor zich zijn we uniek en vullen we elkaar aan. Altijd met een Brabantse flair. Bij de kantoorlunch is het heel vaak lachen geblazen.

Waar VRF Advocaten over vijf jaar staat? Dan is het de speler die de flexmarkt aanvoert en de toon zet. Het ligt in de aard van de partners om zaken bloot te leggen. Om elkaar én onze omgeving aan te spreken. Op deze wijze kleurt VRF Advocaten het speelveld op een geheel eigen wijze in.”