Wie flexibel wil blijven, blijft niet stil zitten. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons VRF-team (momenteel vijf personen) zijn wij op zoek naar een (gevorderd) advocaat (M/V) en een juridisch medewerker (M/V). Kom jij ons VRF-team versterken?

VRF Advocaten is een advocatenkantoor gericht op ondernemers in de flexmarkt, zowel in binnen- als buitenland. Van uitzenders, detacheerders, payrollers, recruitment tot inleners. Wij staan ondernemers in de flexmarkt actief bij. We delen graag onze kennis via publicaties (online en offline), seminars / webinars en masterclasses.

 


(GEVORDERD) ADVOCAAT (M/V)

Als (gevorderd) advocaat ben je betrokken bij allerlei lopende (proces)dossiers, adviseer je cliënten over uiteenlopende (arbeidsrechtelijke) vraagstukken, schrijf en check je overeenkomsten, algemene voorwaarden en juridische (proces)stukken. Bij de behandeling van geschillen en advisering van cliënten is gevoel voor creatieve maar zeker ook commerciële oplossingen naast het juridisch kader een ‘must’. Daarnaast ben je betrokken bij allerhande zaken die ons kantoor aangaan in de breedste zin van het woord.

Je coördineert ook een aantal juridische onderwerpen. Je bent sparringpartner en vraagbaak voor beide partners en collega’s. Het is een pré als je goed bekend bent met de arbeidsrechtelijke aspecten die flexwerk raken. En met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Je bent in staat om snel door te dringen tot de juridische kern. Je zoekt binnen de juridische kaders naar mogelijkheden en oplossingen. Je doet dit in goed overleg met je collega’s en je cliënt. Je bent je er zeer van bewust dat verschillende belangen het zeer complex kunnen maken. Waar nodig neem je een stevig standpunt in.

Je post vaak relevante content op social media. Tijdens bijeenkomsten netwerk je graag.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht met civiel effect genoten. Ervaring in het arbeidsrecht en/of contractenrecht is een vereiste. Ervaring in de flex-markt is een pré. Je beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (waaronder juridisch Engels) is uitstekend. Natuurlijk ben je analytisch sterk! Je schakelt graag tussen verschillende vraagstukken. Je vindt het heerlijk om bij te leren. Van nature ben je praktisch. Je houdt van daadkracht. Je bent zeker geen einzelgänger. Samenwerken is op je lijf geschreven. Voor jouw cliënten ben je hun eigen advocaat. Je werkhouding betitel je als kritisch en flexibel. Als het moet trek je graag nog even door.

 


JURIDISCH MEDEWERKER (M/V)

Als juridisch medewerker ben je de PA van beide partners. Je neemt veel juridisch regelwerk uit hun handen. Je draait mee in de proces- en adviespraktijk. Je bent betrokken bij allerlei lopende (proces)dossiers, je schrijft en checkt overeenkomsten, algemene voorwaarden, personeelsgidsen en juridische (proces)stukken. Jij en de partners zijn een. Jouw ondersteuning maakt dat zij nog meer excelleren.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht genoten óf een afgeronde studie HBO-Rechten en je wilt graag je master behalen (of je bent daar reeds mee bezig) in combinatie met werken. Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend. Samenwerken is op je lijf geschreven. Je werkt graag zelfstandig. Als  het moet trek je gewoon door. Je denkt in oplossingen. Een werkdag waarop je veel schakelt tussen verschillende vraagstukken geeft jou energie. Je toont eigenaarschap. En gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren. Zowel in- als extern ga je voor excellente dienstverlening.

We bieden je een uitdagende job aan in een gezellig klein team, waarin open en direct communiceren, resultaat- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Met volop mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. We bieden je een marktconform salaris en vanzelfsprekend een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden aan.

Nieuwsgierig & interesse?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Sander van Riel, partner en advocaat, (06 46 385 706 – sander@vrfadvocaten.nl). Voor vragen over de procedure neem je contact op met Maud van de Pauvort op 06 22 901 844.

De sollicitatieprocedure

Je sollicitatie kun je indienen door per mail je motivatiebrief, CV en cijferlijsten te mailen naar: maud@vrfadvocaten.nl. Je kunt jouw brief richten aan Sander van Riel.

Nog meer nieuws

VOOR €65,00 GAAT JOUW WERKNEMER WIJS OP REIS

Er komt letterlijk een stip op de horizon. We mogen langzaam weer nadenken over op reis gaan naar het buitenland. Lekker eten en drinken, genieten van de zon, en dat op een verantwoorde manier. Tegelijkertijd willen werkgevers en werknemers ook weten waar ze aan toe zijn. Het zal voor een werkgever niet makkelijk zijn om […]

WEBINAR: VERANTWOORD WERKEN MET ARBEIDSMIGRANTEN

In Nederland werken naar schatting 400.000 arbeidsmigranten uit de Europese Unie. We hebben deze arbeidsmigranten hard nodig om kersen en aardbeien te plukken, vrachtwagens te laden en de productie in fabrieken door te laten draaien. Maar de coronacrisis laat zien dat dit ook een kwetsbare groep medewerkers is. Het snel opgerichte Aanjaagteam arbeidsmigranten, onder leiding […]

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om de juridische stand van zaken ten aanzien van flexarbeid?