VRF Advocaten te Oisterwijk één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Op de dag dat je exact 5 jaar bestaat bekroond worden met de FD Gazellen award is ‘meant to be’. Daarmee behoort VRF Advocaten tot één van de snelste groeiers in de categorie kleine ondernemingen van Zuid-Nederland. Verrassend binnen de sector. Juist in deze sector vraagt ‘Gazelle zijn’ om ondernemerschap.

Voor ons echt het bewijs dat wij het verschil maken. Vijf jaar geleden was er nog crisis. De markt was zeer onzeker. Beide partners zagen dat de flexmarkt groeiende was. Dat flexibilisering het antwoord was voor ondernemers om in die onzekere tijd verantwoord te groeien. Met alle wet- en regelgeving van dien. In dat hele oerwoud van regels moesten ondernemers de weg gewezen worden.

Door slim, vlug, levendig en behendig keuzes te maken kan verschil worden gemaakt. Focus hebben en behouden. Ook al zit het je tegen, niet van je pad afwijken. Niet denken in problemen of restricties, maar juist in mogelijkheden. Ervoor gaan! Dat heeft ons geen windeieren gelegd. Met hart voor de zaak kiezen wij voor de flexmarkt.

Snel groeien doe je niet alleen. Dat doe je met elkaar. Met én door je cliënten. Onvoorwaardelijk. En met je medewerkers. Wij dragen dan ook deze award op aan onze cliënten en medewerkers. Dank jullie wel dat we dit met elkaar mogelijk hebben gemaakt. Een kroon op ons vijfjarig bestaan.

VRF Advocaten, sterk in flexwerk. Echt. Altijd.