Volg live ons Wab webinar: terugblik op plenaire behandeling Wab in Eerste Kamer tijdens live talkshow

Dinsdag 21 mei 2019 is het zover. De plenaire behandeling van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in de Eerste Kamer heeft dan waarschijnlijk het ‘eindstation’ bereikt.

Wij blikken terug op de plenaire behandeling van de Wab tijdens een live talkshow op 21 mei 2019 van 19.30 tot 20.30 uur, waaraan diverse deskundigen deelnemen. Het belooft een veelbelovend programma te worden met interessante informatie voor zowel uitleners als inleners alsmede werknemers.

Bent u ook zo benieuwd wat de Wab de arbeidsmarkt en meer in het bijzonder de flexbranche gaat brengen? Volg dan live ons webinar én meld u kosteloos hier aan. Tijdens de talkshow kunt u live meediscussiëren. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de link naar het webinar.

Graag tot ziens op dinsdagavond 21 mei 2019.

Heeft u alvast vragen over de betekenis van de Wet arbeidsmarkt in balans / Wab voor uw onderneming, neem dan contact met ons op via: info@vrfadvocaten.nl / +31(0)13- 820 09 52.

Nog meer nieuws

KOM IN ACTIE TIJDENS DE BREXIT-OVERGANGSPERIODE

Door de overgangsperiode tot einde van dit jaar ziet het landschap na de Brexit deal van 30 januari er niet anders uit. Europa (EU) en het Verenigd Koninkrijk (VK) hebben 11 maanden de tijd om een samenwerkings- akkoord te sluiten. Lukt dat niet, dan wordt het alsnog een ’harde’ Brexit, zonder deal. Dus niet stilzitten! […]

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om de juridische stand van zaken ten aanzien van flexarbeid?