VRF Advocaten te Oisterwijk één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Op de dag dat je exact 5 jaar bestaat bekroond worden met de FD Gazellen award is ‘meant to be’. Daarmee behoort VRF Advocaten tot één van de snelste groeiers in de categorie kleine ondernemingen van Zuid-Nederland. Verrassend binnen de sector. Juist in deze sector vraagt ‘Gazelle zijn’ om ondernemerschap.

Voor ons echt het bewijs dat wij het verschil maken. Vijf jaar geleden was er nog crisis. De markt was zeer onzeker. Beide partners zagen dat de flexmarkt groeiende was. Dat flexibilisering het antwoord was voor ondernemers om in die onzekere tijd verantwoord te groeien. Met alle wet- en regelgeving van dien. In dat hele oerwoud van regels moesten ondernemers de weg gewezen worden.

Door slim, vlug, levendig en behendig keuzes te maken kan verschil worden gemaakt. Focus hebben en behouden. Ook al zit het je tegen, niet van je pad afwijken. Niet denken in problemen of restricties, maar juist in mogelijkheden. Ervoor gaan! Dat heeft ons geen windeieren gelegd. Met hart voor de zaak kiezen wij voor de flexmarkt.

Snel groeien doe je niet alleen. Dat doe je met elkaar. Met én door je cliënten. Onvoorwaardelijk. En met je medewerkers. Wij dragen dan ook deze award op aan onze cliënten en medewerkers. Dank jullie wel dat we dit met elkaar mogelijk hebben gemaakt. Een kroon op ons vijfjarig bestaan.

VRF Advocaten. Unconditional excellence in flexwork.

Nog meer nieuws

VOOR €125,00 GAAT JOUW WERKNEMER WIJS OP REIS

Er komt letterlijk een stip op de horizon. We mogen langzaam weer nadenken over op reis gaan naar het buitenland. Lekker eten en drinken, genieten van de zon, en dat op een verantwoorde manier. Tegelijkertijd willen werkgevers en werknemers ook weten waar ze aan toe zijn. Het zal voor een werkgever niet makkelijk zijn om […]

WEBINAR: VERANTWOORD WERKEN MET ARBEIDSMIGRANTEN

In Nederland werken naar schatting 400.000 arbeidsmigranten uit de Europese Unie. We hebben deze arbeidsmigranten hard nodig om kersen en aardbeien te plukken, vrachtwagens te laden en de productie in fabrieken door te laten draaien. Maar de coronacrisis laat zien dat dit ook een kwetsbare groep medewerkers is. Het snel opgerichte Aanjaagteam arbeidsmigranten, onder leiding […]

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws als het gaat om de juridische stand van zaken ten aanzien van flexarbeid?