Facebook Twitter Linkedin RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Als flexspecialisten vormen wij graag voor u een klankbord op het gebied van (flexibele) arbeid. Als u ons inschakelt, beantwoorden wij uw (juridische) vragen met passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze dienstverlening gaat verder dan het uit handen nemen van uw juridische zorgen. Wij steken ons hoofd boven het maaiveld uit. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen en – juist ook – kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Met onze uitgesproken persoonlijkheden inspireren wij u en elkaar. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig en een tikkeltje eigenwijs. Door te luisteren, bereikbaar te zijn en op het juiste moment u en onszelf een spiegel voor te houden, blinken wij uit.

  In een persoonlijk gesprek horen wij graag waar uw behoeften liggen. Op die wijze ontdekt u of onze aanpak bij u past: of wij úw partners zijn.


  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 38 57 06

  Hendarin Mouselli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 60 33 41

  Inge Brattinga
  "Geen enkele overwinnaar gelooft in toeval."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-12 57 99 08
   
   

Specialisten (flexibele) arbeid

Wie flexibel wil zijn, blijft niet stil zitten

 • VRF-Academy

  Een wijde blik verruimt uw denken. Daarom voorziet onze VRF-Academy u van op maat gemaakte workshops, lezingen, seminars en masterclasses. Door te investeren in kennis investeert u in uw onderneming, uw personeel en uzelf.

  De VRF-Academy biedt u ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als spreker(s) op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flexspecialisten gezien. Zij hebben een scherpe blik en innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

Hoe is het mogelijk?

Nieuws

 • Vacature: advocaat-medewerker (m/v)

  Vacature: advocaat-medewerker (m/v)

  maandag, 15 oktober 2018

  Wie flexibel wil blijven, blijft niet stil zitten. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

  Werken bij VRF Advocaten is een “mind game”. Wij zijn een advocatenkantoor klein van omvang, groots van specialisatie. Met beide benen op de grond vormen wij een klankbord voor ondernemers in binnen- en buitenland. Daarbij heeft het kantoor zich volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in het bijzonder ‘flexibele arbeid’. Voor meer informatie verwijzen we naar onze website: www.vrfadvocaten.nl.

  Ter uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een:

  ADVOCAAT-MEDEWERKER M/V

 • Sander van Riel spreker op de Dag van het arbeidsrecht

  Sander van Riel spreker op de Dag van het arbeidsrecht

  vrijdag, 12 oktober 2018

  Op 17 december 2018 is Sander van Riel één van de sprekers op de Dag van het Arbeidsrecht. Waar gaat hij het over hebben?

  "Eén voor allen en allen voor één”. Wat zijn de juridische verschillen en overeenkomsten tussen “De drie musketiers”; werknemer, uitzendkracht en payrollwerknemer? Hoe moeten die verschillen en overeenkomsten worden uitgelegd in het licht van de Uitzendrichtlijn en de Europese pijler van sociale rechten? Dat en meer krijgt u te horen tijdens de Dag van het Arbeidsrecht. U kunt zich aanmelden via deze link.

 • NEN-certificering en het hanteren van ABU of NBBU voorwaarden bij uitzenden betekenisloos voor inlener?

  NEN-certificering en het hanteren van ABU of NBBU voorwaarden bij uitzenden betekenisloos voor inlener?

  donderdag, 11 oktober 2018

  Voor inleners die uitzendkrachten inlenen, is het oppassen geblazen als er een zogenoemde vergewisverplichting in de inleners cao is opgenomen. Op 25 september 2018 deed de kantonrechter te Zwolle een interessante uitspraak over de nakoming van de vergewisverplichting van de inlener. Met name of een NEN-certificering in combinatie met het door de uitzendonderneming hanteren van de ABU of NBBU voorwaarden bij het uitzenden van personeel, voldoende is voor de nakoming van de vergewisverplichting. 

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van transparante dienstverlening. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Zo werken wij met vooraf afgesproken prijzen en rekenen wij geen kantoor- en reistijdkosten.